Parket schuren en vloerbehandelingen in Nieuwegein

Een aantal flinke krassen door het verschuiven van de eettafel, een put door een hoge hak en als je de bank na jaren verschuift zie je opeens een flink kleurverschil. De specialisten van HvR Vloeren Nieuwegein in de regio Utrecht bieden uitkomst.

Vloerbehandeling door de echte vakman

Een houten vloer is sfeervol en praktisch. Het zorgt ervoor dat je jarenlang geniet van een goede ondergrond waar je met meubels kunt schuiven om je interieur een andere look te geven, kinderen onbezorgd op kunnen spelen en huisdieren zonder problemen op kunnen lopen en liggen. In huis wordt dus volop geleefd, maar ook op kantoor, in het café of in de bibliotheek krijgt de vloer flink wat te verduren. 

Door intensief gebruik slijt de vloer en ontstaan er oneffenheden. Wij zijn gespecialiseerd in het schuren en onderhouden van parket en andere houten vloeren.

We komen langs om de vloer te bekijken en gaan direct aan de slag om de vloer er weer als nieuw uit te laten zien. We geven de vloer diverse schuurbehandelingen om vuil, laklagen, krassen en hoogteverschillen te verwijderen. Onze schuurmachines zijn altijd goed onderhouden, zodat we het beste resultaat garanderen. Na het schuren maken we de vloer stofvrij. Voor de perfecte afwerking kunnen we de vloer voorzien van een lak-, olie of waxlaag. De vloer kan weer tegen een stootje.

Parket laten schuren

Laat je parketvloer schuren door een professional. Neem contact op met de specialisten van HvR Vloeren Nieuwegein. We geven graag meer informatie en vrijblijvend advies.

Contact met HvR Vloeren Nieuwegein

Vloerbehandeling in de juiste kleur

Is je parket of houten vloer nog in perfecte staat, maar wil je voor de verandering een andere kleur of tint? 

We komen graag langs om je te adviseren over de behandelmogelijkheden en de kleur die het beste past bij jouw interieur

HvR Vloeren Nieuwegein
Acaciastraat 14 
3434 BW Nieuwegein

KvK nr: 30143901

Contactgegevens

 030 - 606 6679

 info@hvr-vloeren.nl

Privacyverklaring

Bereikbaarheid

Maandag 09:00 - 17:00

Dinsdag 09:00 - 17:00

Woensdag 09:00 - 17:00

Donderdag 09:00 - 17:00

Vrijdag 09:00 - 17:00

Zaterdag 09:00 - 16:00