De diensten van HvR Vloeren Nieuwegein

Een strakke vloer die past bij het moderne interieur van het pand of de oude houten vloer weer nieuw leven inblazen? Waar je ook voor kiest, wij van HvR Vloeren Nieuwegein in de regio Utrecht leggen, onderhouden en renoveren je vloer alsof het onze eigen vloer betreft.

Vloeradvies op maat

Het uitzoeken van een nieuwe vloer is knap lastig: er zijn zoveel dingen om rekening mee te houden. De vloer is bepalend voor de uitstraling van een ruimte, maar cruciaal is de mate van gebruik. Dan moet na aanschaf ook nog gedacht worden aan onderhoud, zodat je zo lang mogelijk van de mooie vloer kan genieten. Maar waar moet je op letten, welke producten moet je gebruiken en vooral: wat moet je precies doen?

HvR Vloeren Nieuwegein geeft eerlijk, persoonlijk en vakkundig advies in de omgeving van Nieuwegein. We komen graag bij je langs om alle mogelijkheden te bespreken. We kunnen daarbij een passende offerte aanbieden.


Netjes te werk

Wij werken uitsluitend met machines die een stofafzuiging hebben, waardoor het stof in je woning minimaal zal zijn! 

De vloer vakkundig laten leggen, renoveren of schuren in de omgeving van Nieuwegein? Of je nu een nieuwe visgraatvloer wil of je huidige vloer gerepareerd moet worden - neem contact op met HvR Vloeren Nieuwegein voor vrijblijvend advies en een offerte op maat.

Contact met HvR Vloeren Nieuwegein

Vloer laten leggen

Een vloer leggen is zwaar en secuur werk. Laat het daarom aan de snelle en bekwame specialisten van HvR Vloeren Nieuwegein over. We leggen onder meer:


  • Laminaatvloeren
  • Parketvloeren
  • Lamel
  • Mozaïek
  • Tapis
  • Visgraat
  • Plankenvloeren
Een nieuwe laminaatvloer aanschaffen? We hebben verschillende type vloeren van goede kwaliteit. Vraag vrijblijvend advies voor je huis of bedrijfspand.

Vloerreparatiediensten en renovatie

Het is een grote nachtmerrie: waterschade door een lekkage, waterleidingbreuk of verstopping. Het beschadigt niet alleen je eigendommen en meubels, maar ook de vloer. Met verkleuring, houtrot, schimmel of kromtrekking tot gevolg. Wij komen direct langs om de schade op te nemen en met de juiste methoden de vloer te repareren.

Onderhouden
Zowel voor particulieren als bedrijven voeren we kleine of grote onderhoudsbeurten aan de parketvloer uit.


Een kleine onderhoudsbeurt houdt in dat we de parketvloer opfrissen door middel van polijsting. De vloer wordt grondig gereinigd en voorzien van een nieuwe toplaag. Deze toplaag bestaat uit olie, lak (polish) of wax.

Tijdens een grote onderhoudsbeurt schuren we de vloer en lakken of oliën deze daarna. In de meeste gevallen is dit nodig na achterstallig onderhoud.

HvR Vloeren Nieuwegein
Acaciastraat 14 
3434 BW Nieuwegein

KvK nr: 30143901

Contactgegevens

 030 - 606 6679

 info@hvr-vloeren.nl

Privacyverklaring

Bereikbaarheid

Maandag 09:00 - 17:00

Dinsdag 09:00 - 17:00

Woensdag 09:00 - 17:00

Donderdag 09:00 - 17:00

Vrijdag 09:00 - 17:00

Zaterdag 09:00 - 16:00